martes, 20 de abril de 2010

RÀDIO PEDM ®

Són dos programes a la ràdio local

Un mensual a ràdio Falset i un altra setmanal a ràdio SPSP de Tarragona. Duren una hora cadescun.

El mensual a ràdio Falset www.radiofalset.cat és diferit. És el quart dissabte no festiu de cada mes. Es grava a les 17 hores i s'emet a les 19 hores del mateix dissabte i el dimecres a les 21 hores de la setmana següent
El setmanal a ràdio SPSP de Tarragona http://radiospsp.com/ és directe. Són tots els dijous lectius a les 19 hores

Els principals objectius són:
1.- Tot el referent a l'escola de ràdio i a l'institut d'estudis superiors de formació del professorat de comunicació oral i participació ciutadana.
2.- Tenir experiències amb la PEDM ® en els mateixos programes aplicant la Imagino Radiofonoteràpia, la SP2 Ràdiofonoteràpia i la DAM Radiofonoteràpia. Tècniques del tractament del creixement creatiu i cooperatiu personal i col.lectiu.
3.- Fer difusió d'experiències a l'entorn sobre ECONOS i trobades ECONOSport, ECONOSparc i Baronia.parc. A més de seguiment de casos amb la PEDM ®
4.- Propagar la PEDM ® i la DinaMental ® amb sobre tot les iniciatives pròpies publiques a l'entorn social i cultural


La Ràdio PEDM ® promou el Diari Antena Ràdio Digital de la ciutadania i dins del mateix projecte fomenta la Ràdioral i la Ràdio Entorn Cooperant.
La Ràdioral és la difusió i la gravació de missatges per diverses vies digitals on s'empra l'expressió oral. La Ràdio Entorn Cooperant és el programa de ràdio que serveix per a trobar vàries persones i/o entitats on al final s'arriba a acords i/o plans d'actuacions conjuntes i de col.laboració mútua.